Se arată toate cele 6 rezultate

  • Colombia Las Taguas

    I. Origine: Colombia
    II. Regiune: Nariño
    III. Ferme : Las Taguas (cooperativa de mici fermieri)
    IV. Varietal: Castillo, Colombia
    V. Procesare prin spalare
    VI. Altitudine: 2200 m
    VII. Sezon: 18/19

    VIII. Note Aromatice: Struguri, biscuiti si caramel

     

    Evaluat la 5.00 stele din 5
    From: 35,00 lei
  • Costa Rica El Mirador

    I. Origine: Costa Rica
    II. Regiune: Naranjo
    III. Ferma: El Mirador
    IV. Varietal: Villa Sarchi, Catuai
    V. Procesare naturala
    VI. Altitudine: 1400m
    VII. Sezon: 18 (ian-feb)

    VIII Note aromatice: Vin rosu, gem, curmale.

    Evaluat la 5.00 stele din 5
    From: 45,00 lei
  • Ethiopia Guji

    I. Origine: Ethiopia
    II. Regiune: Guji
    III. Ferme : cooperativa mici fermieri
    IV. Varietal: Heirloom
    V. Procesare prin spalare
    VI. Altitudine: 1750-2300m
    VII. Sezon: 17/18

    Note Aromatice: Rooibos, ciocolata si pere coapte

    Evaluat la 4.80 stele din 5
    From: 40,00 lei
  • Guatemala Waykan

    I. Origine: Guatemala
    II. Regiune: Huehuetenango
    III. Ferme: Waykan
    IV. Varietal: Caturra, Bourbon si Catuaí.
    V. Procesare prin spalare

    VI. Altitudine: 1200–1700 m
    VII. Sezon: 18

    VIII Note Aromatice: Cacao, miere si caramel

    not rated From: 40,00 lei
  • Kenya Murang’a

    I. Origine: Kenya
    II. Regiune: Murang’a
    III. Ferma: Gachirago New Gaturi Farmers Cooperative Society
    IV. Varietal: sl28,sl34
    V. Procesare prin spalare

    VI. Altitudine: 1,400 – 1,600
    VII. Sezon: 17/18

    VIII Note Aromatice: Grapefruit, mar verde, melasa.

    Evaluat la 5.00 stele din 5
    From: 45,00 lei
  • Panama Jurutungo Geisha Natural

    I. Origine Panama
    II. Regiunea Boquete
    III. Ferma Jurutungo
    IV. Varietal Geisha
    V. Procesare Naturala
    VI. Altitudine 1800m
    VII. Sezon 17/18

    VIII. Note Aromatice: rom, floral si ciocolata de casa

    Evaluat la 5.00 stele din 5
    From: 75,00 lei