Cafea

Kenya Murang’a

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

From: 45,00 lei

I. Origine: Kenya
II. Regiune: Murang’a
III. Ferma: Gachirago New Gaturi Farmers Cooperative Society
IV. Varietal: sl28,sl34
V. Procesare prin spalare

VI. Altitudine: 1,400 – 1,600
VII. Sezon: 17/18

Clear selection
Cod Produs: Nu se aplică Categorie:

Descriere produs

I. Origine: Kenya
II. Regiune: Murang’a
III. Ferma: Gachirago New Gaturi Farmers Cooperative Society
IV. Varietal: sl28,sl34
V. Procesare prin spalare

VI. Altitudine: 1,400 – 1,600
VII. Sezon: 17/18

Istoria cafelei Kenya este relativ recenta, lucru care a permis controlul strict al varietalurilor cultivate si generarii unui produs distinct, usor recognoscibil.
In general cafelele de aici sunt de calitate superioara, atent selectionate, cu un gust in ceasca foarte dulce si acid, cu un corp aproape licoros.
Parte a productiei locale de cafea este asigurata de mici fermieri uniti in cooperative. New Gaturi Farmers Cooperative Society este una dintre acestea,
acumuland 525 de hectare cultivate si mori pentru procesare precum Gachirago, Ichanjeru, Wathenge, Muriowanda si Geitwa.
Cafeaua din oferta noastra a fost procesata in Gachirago, regiune scaldata de soare puternic, cu sol vulcanic rosu si bogat in minerale.
Beneficiaza de conditii ideale de crestere si procesare.
In special aceste microloturi sunt compuse din rodul celor mai coapte cirese de cafea, atent alese, selectate de doua ori inainte de a ajunge la moara de procesare.
Raurile limpezi si curate ale regiunii asigura apa necesara pentru fermentarea cafelei ce ulterior va fi uscata pe paturi africane suspendate.
Cu un profil unic al spectrului gustului, aceasta cafea releva spectaculos atentia si grija de care a beneficiat incepand cu fermierii si procesatorii pana la al dumneavoastra prajitor. Speram sa incheiem acest lant
prin bauturile desavarsite din cestile voastre.
Cafeaua a venit cu un scor de 88pct SCA, la care ne straduim sa accedem prin prajirile noastre.
Are o aciditate ridicata aproape intensa fiind in acelasi timp dulceaga si fructata.

Info

Cantitate

1 kg, 250 gr, 500 gr

Rasnire

Boabe, Espressor

1 recenzie pentru Kenya Murang’a

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    Stevan

    Incercata pe espresso, rezulta un miros foarte dulce si gust de grapefruit rosu care, dupa 2 min de racire se transforma in mure. Foarte bine dezvoltata, recomand cu caldura!

Adaugă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.