Bolivia Daniel Quispe
De la 60,00 lei
Descriere
Kollasuyo – Daniel Quispe – Red Catuai -procesat prin spalare, bio
Citron, Sucre vanillé, Sucre cuit, Caramel
Producteur Daniel Quispe
Altitudine 1415 m
Varietal Red Catuai
Recolta iunie-septembrie 22
Manual-selectiv
Procesata prin spalare
Uscare pe paturi africane
Punctaj 87 sca
Prajire Medie-usoara
Descriptori Citron, Sucre vanillé, Sucre cuit, Caramel
Recomandare de utilizare pentrtu espresso, presa franceza
Daniel Quispe este un adept al stilului de viață natural și organic.
Prin crearea fermei Canan, au construit împreună cu soția sa o producție durabilă, care ține cont de mediu în timp ce produc cafea de specialitate. Foarte mândri, își împărtășesc cunoștințele cu cei 3 copii ai lor pentru a putea prelua într-o zi ferma.
Ferma Canan este situată la 1415 metri deasupra nivelului mării în regiunea Kollasuyo. Această regiune agro-ecologică este propice cultivării cafelei datorită bogăției faunei și florei sale. Această zonă împădurită include și plante agroecologice medicinale și aromatice, care servesc ca sursă de resurse economice pentru producători.
Informații suplimentare
Cantitate | 1 kg, 250 gr, 500 gr |
---|---|
Rasnire | infuzie la rece, presa franceza, Rasnire, aeropress, Boabe, Espressor, Filtru, Ibric, Perculator (Moka Pot) |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.