ceai alb China, Yunnan (25gr)

20,00 lei

Plantarea arbustilor de ceai Fuding Dai Bai din regiunea muntoasa Sinan, Yunnan s-a efectuat intre anii 2005 si 2008, dar cultivarea se face dupa metode traditionale, asemanatoare cu cele utilizate in cazul ceaiului Pai Mu Tan. Frunzele acestui ceai sunt culese intre lunile Martie si Octombrie in cantitati reduse. Frunzele de Fujianese variaza ca aspect si gust datorita diferitelor conditii de clima si sol in care sunt cultivate. Culoarea extractiei imita caisele iar gustul acesteia dezvaluie arome de papaya.  Cu note usoare si subtile a extractiei in prima faza, ne-a impresionat prin retrogustul lung cu aroma de mandarine.
Infuzia recomandata este de 1-3 minute la o temperatura de 75-80 grade cu o cantitate de 6g de ceai la fiecare litru de apa.

26 în stoc

Categorie:

Descriere

Plantarea arbustilor de ceai Fuding Dai Bai din regiunea muntoasa Sinan, Yunnan s-a efectuat intre anii 2005 si 2008, dar cultivarea se face dupa metode traditionale, asemanatoare cu cele utilizate in cazul ceaiului Pai Mu Tan. Frunzele acestui ceai sunt culese intre lunile Martie si Octombrie in cantitati reduse. Frunzele de Fujianese variaza ca aspect si gust datorita diferitelor conditii de clima si sol in care sunt cultivate. Culoarea extractiei imita caisele iar gustul acesteia dezvaluie arome de papaya.  Cu note usoare si subtile a extractiei in prima faza, ne-a impresionat prin retrogustul lung cu aroma de mandarine.
Infuzia recomandata este de 1-3 minute la o temperatura de 75-80 grade cu o cantitate de 6g de ceai la fiecare litru de apa.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ceai alb China, Yunnan (25gr)”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.